Nejnovější recenze ze sekce Tělové spreje
Velmi příjemná vůně, kterou můžete aplikovat každou chvilku. Na mne působí i jako psychický relax - evokuje uvolnění a např. večer po sprše mám skutečně pocit hydratace. Není to parfém, takže dlouhou výdrž nečekejte, ale na osvěžení kůže báječné - na oblečení to neaplikuji (jak je to na vodové bázi a pravděpodobně s trochou kokosu, oblečení by bylo asi spíš mokré než dlouhodobě provoněné) :-D... doporučuji vyzkoušet a doufám, že toto nebude jen limitka. MC
Jedna z nejlepších vůní této řady (spolu se zelenou variantou "Cooling", která je aquatická), kterou můžete aplikovat každou chvilku. Na mne působí i jako psychický relax - evokuje radost. Není to parfém, takže dlouhou výdrž nečekejte, ale na osvěžení kůže báječné - na oblečení to neaplikuji (fleky to samozřejmě nedělá, ale jak je to na vodové bázi, oblečení je spíš mokré než dlouhodobě provoněné) :-D... doporučuji vyzkoušet a doufám, že toto nebude jen limitka. MC
Báječná osvěžující vůně, kterou můžete aplikovat každou chvilku. Na mne působí i jako psychický relax - evokuje čistotu. Podobná aquatická vůně jako např. ARMANI Acqua di Gioia. Není to parfém, takže dlouhou výdrž nečekejte, ale na osvěžení kůže báječné - na oblečení to neaplikuji (fleky to samozřejmě nedělá, ale jak je to na vodové bázi, oblečení je spíš mokré než dlouhodobě provoněné) :-D... doporučuji vyzkoušet a doufám, že toto nebude jen limitka. MC
Malá výdrž, ale voní moc hezky.
- hezká vůně
- nulová výdrž vůně
- výrobek při vybalení působil používaným dojmem, přelepka odtržená, víčko upatlané, stříkací mechanismus uvolněný
Objednáno pro dceru, vybrala si jej sama, asi jí vyhovuje, já
Oživená pleť
Krásně voní
pěkná vuně , ale hned zmizela je dobrí do malé kabelky
- hodně příjemný
Spokojená
Koupený pro dceru, která jako má velkou spotřebu, vůně krásná, jemná, na léto jako dělaná.
- Skvělý dlouhá výdrž
Krásná vůně,dlouhá výdrž, perfektní na léto. Doporučuji
Krásná, svěží vůně
Super, doporučuji
- Super
Guess Seductive tělový sprej 250 ml
Spokojený zákazník
Přidáno: 26. července 2024
(naposledy upraveno 26. července 2024)
Zakoupeno v ELNINO.CZ
Krásně voní.
Max Woman tělový sprej je příjemná svěží vůně.
Elizabeth Arden Green Tea tělový závoj 236 ml
Přidáno: 24. července 2024
(naposledy upraveno 24. července 2024)
Zakoupeno v eParfem.cz
Vůně která ochladí v tohle vedru
- Lehká tělová mlha. Vhodná jako doplněk po letním koupání.
Lehká tělová mlha vhodná jako doplněk po letním koupání.
Zobrazuji 81 - 100 ze 500 recenzí « Předchozí 1...3 4 [ 5 ] 6 7...25 Další »