Nejnovější recenze ze sekce Tělové spreje
- Perfektně se vejde do malé kabelky a voní příjemně
Koupeno opakovaně, jemná svěží a čistá vůně
Koupeno naslepo, ale nelituji, velmi příjemná vůně
- Příjemná nevtirava, jemná vůně
Nezjistila jsem nic.
- příjemná vůně, která osloví široké spektrum žen
- výborný poměr ceny a kvality
- design lahvičky
Tělové spreje od téhle značky mám ráda. Tahle vůně je taková lehoučká, nic agresivního, nic výrazného, nic, co by obtěžovalo ať už nositelku nebo její okolí. Z mého pohledu by mohla oslovit široké spektrum žen, je jako šitá na léto, svěží a příjemná.
Ta výdrž není úplně nejvyšší, ale není to parfémovaná ani toaletní voda a ta výdrž je tělovému spreji úměrná.
Líbí se mi i design lahvičky, takový jednoduchý, ale přitom líbivý, na poličce mezi ostatními produkty vypadá hezky.
Cena je úměrná kvalitě, na výběr je spousta druhů, tohle je jeden z těch nejznámějších a já ho mohu doporučit.
Doporucuji
FAMÓZNÍ VÚNĚ
Skvělá značka, vše od zn. BOROTALCO .
Doporučuji ❤
- Vůbec jsem netušila,že nějaký takový voňavý spray existuje,jemná příjemná vůně,člověk se cítí sexy
- Spray je slabší než parfém. Stříkám se několikrát denně, ale vůně souhlasí s parfémem. Cena je dostupná. Hezké balení, lahvička průhledná.
Cena by mohla být ještě o trošku nižší. Spray se rychle vystříká. Ale jsem spokojena.
- Příjemná, mírně noir vůně v odlehčenější verzi, jako letního spreje
- Atraktivní balení
- Obal následně použitelný se zbytkem vůně a dolitím vody, jako sprcha - osvěžovač na obličej v horkých dnech. Předtím možno vychladit v lednici.
- Spíše slabší výdrž, s čímž se ale dá u téhle koncentrace vůně, asi počítat
- Příjemná osvěžující vůně, jemně nasládlá
- Vůně, krásná!!
- U tohoto obchodu slabší výrobek než když takoupím u jiných prodejců!!
+ krasná vůně
Vůně velmi jemná,má krátkou trvanlivost,opravdu jen závoje.
Záleží,co kdo od toho očekává,je to opravdu jen na osvěžení těla. Intenzitu toaletní vody to nemá. Vůně krásná.
Super vůně
- oblíbená značka
Nezaujal, koupě podle popisu. Sladší. Ale využiju jako příležitostný osvéžovač vzduchu.
- super
Zobrazuji 481 - 500 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 23 24 [ 25 ]